Grégoire De Streel

G. De Streel is mede-oprichter van verschillende innoverende bedrijven in België: Skynet, Keytrade en Tunz.
Elkéén van ons is uniek. Elk heeft zijn eigen ambities en levensdoelen, zijn eigen bekommernissen. Nochtans hebben we allen één ding gemeen : de dromen die wij wensen te realiseren voor onszelf en voor onze dierbaren, de krachtige motor van ons dagelijks bestaan.

Bouwen aan een levensdoel en hierbij denkend aan onze toekomst en die van onze naasten vereist goed omringd te zijn om de juiste keuzes te kunnen maken met name op het vlak van bescherming en optimalisatie.

Real Life kan een actieve rol spelen in deze globale beschouwing en U haar knowhow aanbieden in domeinen die niet alleen betrekking hebben op uw privé-leven maar ook op uw beroepsleven.

Een deskundig advies, dat U in staat stelt in volle gemoedsrust het hoofd te bieden aan wat de toekomst in petto heeft, is hierbij vanzelfsprekend.

Vandaag stort U zich volledig op uw werk. Waarop dient U te letten om uw persoonlijke bescherming in overeenstemming te brengen met die van uw gezin en eventueel met die van uw vennootschap?

Heeft U reeds gedacht aan uw toekomstig pensioen en vooral hoe die voor te bereiden?

Heeft U al voorzien in de nodige bescherming voor uzelf in geval van invaliditeit? Een behoud van het inkomen of het indekken van de eventuele meerkosten?

Heeft U een onroerend goed op het oog? Hoe de aankoop van uw gezinswoning structureren?

U wenst van sociaal statuut te veranderen. Kunt U dit wel doen?

Hoe te kiezen tussen een managementvennootschap en het statuut van zelfstandige?

Op al deze vragen die U zich stelt, kunnen WIJ samen de nodige antwoorden vinden.