Real Life geeft u deskundig advies voor een efficient beschermingsplan. Niets wordt aan het toeval overgelaten en de situatie wordt steeds in zijn geheel benaderd met een multidisciplinaire visie die de juridische, sociale en fiscale aspecten verenigt. Naderhand kunt u, in volle gemoedsrust, het hoofd bieden aan de gevaren die het leven voor u in petto heeft.

SOCIALE & FINANCIËLE BESCHERMING

Op sociaal vlak garandeert Real Life u de beste produkten op gebied van financiële bescherming in geval van overlijden of invaliditeit maar ook op gebied van gezondheidszorgen en pensioen dit dankzij de opmaak van een sociaal beschermingsbilan dat 3 aspecten verenigt en coördonneert: uzelf, uw gezin en uw bedrijf.

JURIDISCHE BESCHERMING

Real Life evalueert de risico’s verbonden aan uw juridische aansprakelijkheid waarmee u kan worden geconfronteerd. Of het nu gaat over Beroepsaansprakelijkheid, Bestuurdersaansprakelijkheid of Familiale Aansprakelijkheid, wij stellen u dé oplossingen voor om u op een degelijke manier te beschermen.MAXIMALE OPTIMALISATIE

Een juiste beslissing dient noodzakelijkerwijze bekeken te worden in het kader van een maximale optimalisatie.
Wat ook de beslissingen mogen zijn die verbonden zijn aan uw persoonlijke situatie, aan uw gezin, aan uw statuut, aan uw bedrijf en/of aan de werknemers hiervan, Real Life heeft steeds de verbetering van uw fiscale en financiële situatie en die van uw werknemers voor ogen.

Wij zorgen ook voor het welzijn van uw gezin door ,onder andere, uw successie en fiscaliteit te optimaliseren.

Een maximaal rendement is de hoeksteen van onze aanpak.


COÖRDINATIE VAN BEKWAAMHEDEN

Of u nu reeds geadviseerd wordt door verschillende professionals of u zoekt u te omringen met specialisten in een specifiek domein, Real Life zorgt voor de coördinatie van hun respectieve bekwaamheden bovenop de verstrekte adviezen en oplossingen.

Met de jaren zal uw persoonlijke en professionele levensloop eventueel wijzigen. Wij staan voor u klaar om u advies te verstrekken en, indien nodig, de aangereikte oplossingen aan te passen.

Rekening houden met de wijzigende parameters en die aanpassen aan uw realiteit is eveneens onze prioriteit.

Het gaat met andere woorden over een partnership voor het leven.

Top